Poster Leeuwarden
A world on your wall

Bestel mooie posters van Leeuwarden, Luik , China en de Art collectie

Posters van Leeuwarden ,China , Luik en de Art collectie

Posters van Leeuwarden

Ljouwert, de prachtige hoofdstad van ons eigen Fryslân. Bent u net zo aan Leeuwarden verknocht als wij? Wie weet herkent u een van de straten op onze posters!

Posters van China

China is een van de meest fotogenieke landen ter wereld. Uit ieder beeld spreekt de dynamiek tussen mens en natuur. Onstuimige sprookjeslandschappen, boeddhistische tempels, tot op de millimeter verzorgde parken en wateren zonder horizon: leer China kennen!

Posters van Luik

Luik (ook wel: Liège) is een prachtige stad in het oosten van België, gelegen aan de rivier de Maas. Groene parken, grote flatgebouwen en pittoreske steegjes wisselen elkaar af.

ART-posters en afbeeldingen ............... en ARTposters op tegels

De ART COLLECTIE

1. De art-collection bestaat uit bewerkte foto’s uit de serie’s van Poster by Post

2. Van die collectie worden er maximaal 10 stuks gesigneerd , afgedrukt op 180 gr mat fotopapier , ingelijst in Barthlijst met ontspiegeld glas en geleverd met een klein bestand . 

3. Voor de afdrukken geldt een speciale prijs n.l. € 310 .—

4. Indien de afbeelding als poster verkocht wordt is de prijs €14,95– afgedrukt op 90 gr gecoat papier

5. Ook is het mogelijk om de bewerking als bestand te kopen . Hiervoor wordt de prijs € 2400.– incl. 1 x ingelijst  afgedrukt op DIBOND 3mm en met groot bestand. Hier worden geen afrukken meer van gemaakt . De auteursrechten worden dan overgedragen