Mooie posters in Leeuwarden

Neem contact met ons op

De posters van Poster By Post zijn nauwkeurig geselecteerd op kwaliteit. Deze mooie posters zijn verkrijgbaar in alle formaten tegen één prijs. Bekijk hieronder het aanbod van Poster By Post.

Posters van Leeuwarden

Ljouwert, de prachtige hoofdstad van ons eigen Fryslân. Bent u net zo aan Leeuwarden verknocht als Poster By Post? Wie weet herkent u een van de straten op onze posters!

Posters van China

China is een van de meest fotogenieke landen ter wereld. Uit ieder beeld spreekt de dynamiek tussen mens en natuur. Onstuimige sprookjeslandschappen, boeddhistische tempels, tot op de millimeter verzorgde parken en wateren zonder horizon: leer China kennen via een mooie poster van Poster By Post!

Posters van Luik

Luik (ook wel: Liège) is een prachtige stad in het oosten van België, gelegen aan de rivier de Maas. Groene parken, grote flatgebouwen en pittoreske steegjes wisselen elkaar af in deze Belgische stad.

ART-posters

De art-collectie bestaat uit bewerkte foto’s uit de reeks van Poster By Post. Van de collectie worden er maximaal 10 stuks gesigneerd, afgedrukt op 180 gram mat fotopapier, ingelijst in Barthlijst met ontspiegeld glas en geleverd met een klein bestand. Het gaat dus om een bijzondere collectie.

Voor deze afdrukken geldt een speciale prijs n.l. € 310,-. Indien de afbeelding als poster verkocht wordt, is de prijs € 14,95 – afgedrukt op 90 gram HP Coated papier. Ook is het mogelijk om de bewerking als bestand te kopen. Hiervoor wordt de prijs € 2400,- incl. 1 x ingelijst afgedrukt op 3 mm Dibond met groot bestand. Hier worden geen afrukken meer van gemaakt. De auteursrechten worden dan overgedragen aan de koper.

Art-collectie Poster By Post 2015/'16 Leeuwarden

Art-collectie Poster By Post 2015/'16 Friesland en elders

Art-collectie Poster By Post 2015/'16 portretten van mensen en dieren

Posters van flora

Met een van deze mooie posters fleurt elke wand op. De diverse kleuren van de flora passen namelijk in bijna elke omgeving.

Posters van fauna

Posters van Friesland

MHet Noord-Friese landschap is erg divers. Om de 5 km vindt u een dorp waar de toren nog in het midden van het dorp staat. Hier vindt u ook vergezichten en steeds wisselende wolkenpartijen. Deze ingrediënten bieden een scala aan mogelijkheden en zijn een boeiend gegeven voor elke fotograaf. Perfect voor een mooie poster.

Posters van zwart-witfoto's

Bij zwart-witfotografie worden de accenten versterkt en gaat u terug naar de basis.

zwart-wit galerie Poster By Post

Poster By Post
Speelmansstraat 8 
8911 GP Leeuwarden

KVK 01169267

Privacyverklaring

Contactgegevens

 06 - 28 18 59 95

 info@posterbypost.nl


Betaling op rekening: 

NL84RABO0111030757 van Kamps en Jacobs Architecten met vermelding van code en afmeting.

Openingstijden

Zaterdag 13:00 - 18:00

Verder op telefonische afspraak

Bij Poster By Post uit Leeuwarden bestelt u mooie posters voor in huis of op kantoor. Voor de vaste prijs van € 14,95, inclusief btw en excl. bezorgkosten.